Veleposlaništvo RS Priština /

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

IZJAVA O DOSTOPNOSTI

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na Veleposlaništvo Republike Slovenije v Prištini.

STOPNJA SKLADNOSTI

Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Prištini je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila;
  • dokumenti v PDF obliki zapisa;
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Republike Slovenije v Prištini lahko uporabniki dobijo na telefonski številki 00 383 (0) 38 246 255 (od ponedeljka do četrtka, med 15h in 16h) oziroma na sloembassy.pristina@gov.si ali osebno na naslovu Anton Cetta 6, 10.000 Priština, na podlagi predhodno dogovorjenega termina preko sloembassy.pristina@gov.si.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Veleposlaništvo Republike Slovenije v Prištini, Anton Cetta 6, 10.000 Priština, Kosovo, sloembassy.pristina@gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 29. septembra 2020 na podlagi samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana 29. septembra 2020.

POVRATNE IN KONTAKTNE INFORMACIJE

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Veleposlaništvo Republike Slovenije v Prištini, Anton Cetta 6, 10.000 Priština, Kosovo, sloembassy.pristina(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21

1000 Ljubljana

01 478 47 78

gp.uiv@gov.si