Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /

Të nderuar vizitorë të webfaqës së Ambasadës së Republikës së Sllovenise në Prishtinë!

Të nderuar vizitorë  të webfaqës së Ambasadës  së  Republikës së Sllovenise në Prishtinë!

 

Mirësevini në webfaqen e Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë, ku mund të gjeni informatat për punën e Ambasadës për ceshtje politike, ekonomike, kulturore, shkencore, informatat konsullore dhe lajmet mbi marrëdhëniet bilaterale në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Sllovenisë.

 

Ne webfaqen tonë mund të gjeni linqet e nevojshme si dhe informatat mbi ngjarjet në Slloveni.

 

Për më shumë  informata dhe  sqarime, mund të adresoheni në:

Ambasada e Republikës së Sllovenisë

Rr. Anton Ceta nr. 6,

Prishtinë.

Email adresa departamenti konsullor: consular.pristina(at)gov.si

Informatat dhe pyetjet në lidhje me cështjet konsullore:  

(+) 383 38 246 255 (E Hënë – E Enjte prej orës 15.00 deri 16.00)

 

 

Zyra e Ambasadorit:  (+) 383 38 224 112

Email adresa zyrtare:  sloembassy.pristina(at)gov.si  (Në këtë email ne nuk ju japim informacione konsullore)

 

 

 

23.05.2022  

Në Ditën Botërore të Bletës sivjet, vëmendje të veçantë i kushtojmë të rinjve

Lubjanë, 20 maj 2022 – ne ketë vit shënohet Dite e pestë Botërore të Bletës, e cila u shpall nga...


24.02.2022  

Marrja e nënshkrimit në procesin e lejes të qëndrimit në Republikën e Sllovenisë.

Çdo klient që i dorëzon shenjat e gishtave tek qendra e aplikimit VFS Global nga mosha 8 vjeç merr...


24.02.2022  

NJOFTIM: RIFILLIMI I PRANIMIT TË APLIKIMIT PËR VIZA C PËR TË GJITHA KATEGORITË

Të hënën, me 28 shkurt 2022, Ambasada Sllovene në Kosovë do të rifillojë pranimin e aplikimeve për...


11.02.2022  

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur të enjten më 17 shkurt 2022 për shkak të festës.

Njoftojmë klientët të nderuar se Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e...


23.12.2021  

Orari i punës së ambasadës gjatë festës së krishtlindjes dhe festës së vitit të ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë, Seksioni Konsullor do të jetë i mbyllur nga data...


Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë

Anton Çeta, nr. 6

10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

Ambasadori:Minca Benedejčič

Twitter MZZRS