Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Të dhëna të përgjithshme /

INFORMACION KONSULLOR

 

ORËT ZYRTARE TË PUNËS NË KONSULLATË:

• E Hënë –E Enjte prej orës 9.30 deri në 12.00,
• E Hënë –E Enjte prej orës 14:00 deri në 15:00,
• E Premte – E mbyllur.


Në të njejten kohë ju njoftojmë së prej datës 3. Dhjetor, taksën konsullore  në Ambasadën Sllovene mund të paguani me kredit kartelen tuaj. Në këtë rast shërbimët mund të kryhen në të njëjtën dite. Nëse taksën konsullore e paguani në bazë të fletpagesës lëshuar nga Ambasada Sllovene , shërbimet mund ti kryeni ditën e nesërme.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ambasada e Republikës së Sllovenisë është e vendosur në Ul. Anton Ceta nr. 6, Prishtinë.

Pyetjet tuaja mund të adresohen:

- Telefoni: +383 38 246 255 (E hënë - E enjte nga ora 15.00 deri në ora 16.00)
- Zyrtare e-mail: sloembassy.pristina(at)gov.si

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në vitin 2019 nuk do të punoj:

 

• 01.01.2018 (e marte)  - Festat e Vitit të Ri
• 02.01.2018 (e merkure) – Festat e Viti të Ri
• 18.02.2018 (e hene) – Dita e Pavarësisë së Kosovës 
• 09.04.2018 (e marte)  - Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës
• 22.04.2018 (e hene)  - Pashkët Katolike
• 01.05.2018 (e merkure) – Dita Ndërkombëtare e Punës
• 02.05.2018 (e ejnte) - – Dita Ndërkombëtare e Punës
• 05.06.2018 (e merkure) – Bajrami i Madh, dita e parë
• 25.06.2018 (e marte) – Festa e Republikës të Sllovenisë
• 12.08.2018 (e hene) – Bajrami i Vogël, dita e parë
• 25.12.2018 (e merkure) – Krishlindjet Katolike
• 26.12.2018 (e enjte) - Dita e Pavarësisë dhe e Unitetit