Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

20.12.2020  

Orari i punës së Ambasadës për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur më 25 Dhjetor 2020 dhe 1 Janar 2021 për shkak të festave zyrtare.

Përveç kësaj, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur nga 28 deri më 31 dhjetor 2020.

Gjatë kësaj periudhe, Sektori konsullor do të merret vetëm me raste emergjente të shtetasve Slloven. Seksioni konsullor do të jetë gjithsesi në dispozicion me telefon, nga e hëna 28 deri të Mërkurën 30 Dhjetor, prej orës 15.00 dhe 16.00 në numrin e telefonit: 00 383 38 246 255 ose me email në consular.pristina(at)gov.si.