Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

30.11.2018  

NDRYSHIMI I ORËVE ZYRTARE TË PUNËS NË KONSULLATË


Ju njoftojmë se nga 3. Dhjetori 2018, do të ndryshojnë orët zyrtare të punës në Konsullatë ë Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë.


ORËT ZYRTARE TË PUNËS NË KONSULLATË  prej dates 3. Dhjetor 2018:
• E Hënë –E Enjte prej orës 9.30 deri në 12.00,
• E Hënë –E Enjte prej orës 14:00 deri në 15:00,
• E Premte – E mbyllur.


Në të njejten kohë ju njoftojmë së prej datës 3. Dhjetor, taksën konsullore  në Ambasadën Sllovene mund të paguani me kredit kartelen tuaj. Në këtë rast shërbimët mund të kryhen në të njëjtën dite. Nëse taksën konsullore e paguani në bazë të fletpagesës lëshuar nga Ambasada Sllovene, shërbimet mund ti kryeni ditën e nesërme.


Informatat dhe pyetjet mund të adresohen në:
Telefon: +383 38 246 255 (E Hëne – E Enjte prej orës 15.00 deri 16.00)
Email adresa zyrtare: sloembassy.pristina(at)gov.si