Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

18.01.2016  

Takimi me Zëvendës Kryeministrin z. Kujtim Shala

Kujtim Shala, Zëvendës Kryeministër dhe Ministër i Kulturës, Sportit dhe Rinisë pranoi sot ambasadorin slloven z. Miljan Majhen. Zëvendës Kryeministri dhe ambasadori  diskutuan rreth çështjes së bashkëpunimit në fushën e bibliotekarisë në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Sllovenisë.