Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

19.11.2015  

Lajmërim

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 25.11. dhe 26.11.2015.