Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

27.10.2015  

Dr. Ferid Agani, ministër i ambientit dhe planifikimit hapsinor pranoi sot ambasadorin slloven

Dr. Ferid Agani, ministër i ambientit dhe planifikimit hapsinor pranoi sot ambasadorin slloven z. Miljan Majhen. Ambasadori i prezentoi ministrit konceptin e konferencës së biznesit në fushën e ambientit dhe energjisë, e cila do te mbahet në Prishtinë në muajin nëntor, për të cilën ministri Agani shprehu përkrahje të plotë. Ata poashtu diskutuan për gjendjen e brendshme politike në Kosovë.