Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

09.12.2013

Ministri Rexhepi pranoi Ambasadorin

Ministri i Punëve të Brendshme z. Bajram Rexhepi me datën 6 dhjetor 2013 pranoi Ambasadorin Miljan Majhen. Ministri dhe Ambasadori diskutuan për bashkëpunimin në mes të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës...


07.12.2013

Ministri Beqaj pranoi ambasadorin

Ministri i Financave z. Besim Beqaj pranoi ambasadorin slloven z. Miljan Majhen. Ministri dhe ambasadori diskutuan për mundësit e zgjerimit të bashkëpunimit shumë të mirë ekonomik në mes të dy vendeve.


06.12.2013

Ambasada organizoi mbledhi për slloven

Ambasadori organizoi mbrëmë  mbledhi për sllovenët të cilët punojnë në Kosovë. Në residencë u mbledhën sllovenët që punojnë në organizatat ndërkombëtare: BE, EULEX, KFOR, afaristët slloven dhe stafi i ambasadës. Më shumë se...


04.12.2013

Peshkopi Teodosije pranoi Ambasadorin

Peshkop i Dioqezës Rashko-Prizrenase Teodosije Šibalić pranoi Ambasadorin Miljan Majhen. Peshkopi e informoi Ambasadorin me punën e Kishës Ortodokse në Kosovë dhe gjendjen e tanishme të serbëve që jetojnë në Kosovë.


04.12.2013

Myftiu Tërnava pranoi Ambasadorin slloven

Z. Tërnava, Myftiu i Bashkësisë Islame i Republikës së Kosovës me datën 3 dhjetor, pranoi Ambasadorin slloven  Miljan Majhen. Myftiu dhe Ambasadori biseduan për rolin dhe statusin e Bashkësisë Islame në Republikën e...


12.11.2013

Ministri i Zhvillimit Ekonomik z. Fadil Ismajli pranoj Ambasadorin slloven

Ambasadori Miljan Majhen u pranua sot nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik z. Fadil Ismalji. Ministri dhe Ambasadori biseduan për mundësit e zhvillimit dhe përforcimit të bashkëpunimit ekonomik në mes të kompanive sllovene dhe ato...


15.10.2013

Jan Zobec ne ceremoninë solemne të 4. vjetorit juridik të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës

z. Jan Zobec, gjyqtarë i Gjykatës Kushtetuese të Sllovenisë dhe Ambasadori Majhen ishin të ftuar në ceremonine solemne për të shënuar 4. vjetorin juridik të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës. Ceremonija ishte e hapur nga prof....


14.10.2013

Zbulim I hershem – Mbijetetese

Prishtine, 12 Tetor, 2013 Ambasadori slloven Majhen mori pjesë në manifestimin për mbështetje në luftë kundër kancerit të gjirit nën patronazhin e Presidentës së Republikës së Kosovës, Shkëlqesisë së saj Atifete Jahjaga...


14.10.2013

Kryeministri i Republikës së Kosovës Thaҫi priti Ambasadorin slloven z. Majhen

Prishtinë, 11 Tetor 2013 Kryeministri i Republikës së Kosovës Thaҫi priti Ambasadorin slloven z. Majhen. Kryeministri dhe Ambasadori theksuan raportet e mira të të dy shteteve. Ata biseduan për ҫështjen e ngritjës së...


27.09.2013

Ambasadori i Republikës së Sllovenisë vizitoi Odën Ekonomike të Kosovës

Ambasadori i Republikës së Sllovenisë në Prishtinë z. Miljan Majhen vizitoi sot Odën Ekonomike të Kosovës. Ai u prit nga Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës , z. Safet Gërxhaliu. Biznismenët kosovarë të cilët bashkëpunojnë me...


Shfaqur rezultatet 81 në 90 që brenda 91