Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

21.09.2015

Lajmërim

ME DATEN 23.09.2015 AMBASADA SLLOVENE NE PRISHTINE DO TE PUNOJ  ME  PALE VETEM DERI NE ORA 12.00.


08.09.2015

Takimi me COM KFOR

Ambasadori Majhen dje është takuar me komandantin e ri të KFOR-it gjeneral Miglietta. Gjenerali dhe ambasadori diskutuan për rolin e kontigjentit slloven në Kosovë dhe për situatën e përgjithshme. Ambasadori i uroi...


20.07.2015

Lajmërim

Sektori konsulor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë i mbyllur për palë të mërkurën, me datën 22.07.2015.


26.06.2015

Pritja per Diten Kombetare Sllovene

Ambasada Sllovene në Prishtinë të mërkurën në mbrëmje ka organizuar pritjen me rastin e Ditës Kombëtare Sllovene. Një numër i madh  mysafirësh mori pjesë në këtë pritje, e ndër ta ishte edhe Presidentja e Republikës së...


18.05.2015

Ceremonija e hapjes së objektit të ri – M Sora

Është mbajtur hapja e objektit të ri të M Sora të premtën më 15. maj 2015 në Drenas. Shiriti inaugurues është prerë nga zëvendës Ministri i Industrisë dhe Tregtisë z. Avni Kastrati dhe Ambasadorit slloven z. Miljan Majhen. M Sora...


18.05.2015

Ceremonia martesore ne Kosove

Ambasadori slloven së bashku me bashkëshorten e tij ishin të ftuar në një ceremoni martesore tradicionale me 15.maj 2015, ku ishin të ftuar më se 300 mysafirë. Kryeministri i Kosovës Dr Isa Mustafa ishte ndër mysafirët e ftuar....


15.05.2015

Ekzibicioni i shahut – Dita e Evropës

Ambasada Sllovene në Prishtinë në bashkëpunim me Federatën Kosovare të Shahut organizoi një lojë shahu në sheshin ''Zahir Pajaziti'' me datën 8 . Maj 2015. Bogdan Podlesnik, mjeshtër ndërkombëtar i shahut, kampion i Sllovenisë i...


15.05.2015

Ekzibicioni i shahut – Dita e Evropës

Ambasada Sllovene në Prishtinë në bashkëpunim me Federatën Kosovare të Shahut organizoi një lojë shahu në sheshin ''Zahir Pajaziti'' me datën 8 . Maj 2015. Bogdan Podlesnik, mjeshtër ndërkombëtar i shahut, kampion i Sllovenisë i...


30.03.2015

Ministri i Bujqesise pranoi ambasadorin slloven ne takim

Ministri i Bujqesise z. Memli Krasniqi pranoi ambasadorin slloven. Ministri dhe ambasadori slloven diskutuan per mundesit e perhapjes se bashkepunimit ne fushen e bujqesise ne mes te Kosoves dhe Sllovenise. Rasti i pare...


25.03.2015

Pallati i Drejtësisë

Sot  është mbajtur ceremonija e hapjes së Pallatit të Drejtësisë në Prishtinë. Në ceremoni morën pjesë edhe Presidentja Jahjaga, Kryeministri Mustafa dhe Komisioneri Hahn, ministrat, perfaqësuesit diplomatik në Kosovë si dhe...


Shfaqur rezultatet 51 në 60 që brenda 91