Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

23.06.2016

Dita Kombetare e Republikes se Sllovenise

Ambasada e Republikes se Sllovenise ne Prishtine ka organizuar pritjen per nder te Dites Kombetare Sllovene. Eshte festuar 25 vjetori i shtetesise dhe me kete rast, ambasadori ka mbajtur nje fjalim te shkurter per t'i theksuar...


04.04.2016

Lajmërim

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 11.04.2016.


12.02.2016

Lajmërim

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 17.02.2016.


02.02.2016

Lajmërim

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 8.2.2016.


18.01.2016

Takimi me Zëvendës Kryeministrin z. Kujtim Shala

Kujtim Shala, Zëvendës Kryeministër dhe Ministër i Kulturës, Sportit dhe Rinisë pranoi sot ambasadorin slloven z. Miljan Majhen. Zëvendës Kryeministri dhe ambasadori  diskutuan rreth çështjes së bashkëpunimit në fushën e...


21.12.2015

Lajmërim

Konsulata e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me pale prej dates: 23.12.2015 deri 25.12.2015 30.12.2015 deri 4.1.2016


19.11.2015

Lajmërim

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 25.11. dhe 26.11.2015.


27.10.2015

Dr. Ferid Agani, ministër i ambientit dhe planifikimit hapsinor pranoi sot ambasadorin slloven

Dr. Ferid Agani, ministër i ambientit dhe planifikimit hapsinor pranoi sot ambasadorin slloven z. Miljan Majhen. Ambasadori i prezentoi ministrit konceptin e konferencës së biznesit në fushën e ambientit dhe energjisë, e cila do...


08.10.2015

“Doctor Honoris Causa” për z. Janez Janša

Kolegji ''Universum'' në Prishtinë ka dhënë cmimin ''Doctor Honoris Causa''  ish Kryeministrit të Republikës së Sllovenisë z. Janez Janša për arriturat e tij dhe përkrahjen në procesin e demokratizimit dhe të drejtave...


05.10.2015

Ministrja e Mbrojtjës e Republikës së Sllovenisë vizitoi trupat sllovene në Kosovë

Ministrja e Mbrojtjës e Republikës së Sllovenisë znj. Andreja Katič ka vizituar trupat sllovene në Kosovë. Ajo u takua me Ministrin e Forcave të Sigurisë së Kosovës z. Haki Demolli. Ata diskutuan për cështjet e bashkëpunimit...


Shfaqur rezultatet 41 në 50 që brenda 91