Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

31.10.2018

Sllovenia bëhet me agjension për pranimin e aplikacioneve për viza afatshkurte të Shengenit (nga 19 Nëntor 2018)

Sllovenia  bëhet me agjension për pranimin e aplikacioneve për viza afatshkurte të Shengenit në Kosovë. Qendra e re për pranimin e aplikacioneve,  do të lehtësoj aplikimin për Shengen vizë. Qendra e aplikimit për viza...


15.08.2018

NJOFTIM

Njoftojmë palët tona që, Ambasada Sllovene në Prishtinë  NUK DO TË PUNOJ të martën,                me 21.8.2018


11.06.2018

NJOFTIM

I njoftojmë palët që, Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datat E premte, 15.06.2018 E hënë, 25.06.2018 Për asistencë shtetasëve të Republikës së Sllovenisë, jemi në dispozicion 24/7...


24.04.2018

LAJMERIM

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur të hënën, me datë 27.4.2018, 1. 5. 2018, 2. 5. 2018.


13.04.2018

Prezantimi i librit te poezise " Ademov mjesec" i autorit Mustafe Balje si dhe ekspozita e akademikut slloven, piktorit Alojz Kalinšek, me teme te motivet e librit " Ademov mjesec"

Me 27.4.2018 (te premten) ne ora 11.00. ne Hamamin te Prizrenit do te behet prezantimi i librit te poezise " Ademov mjesec" i autorit Mustafe Balje si dhe ekspozita e akademikut slloven, piktorit Alojz Kalinšek, me teme te...


27.03.2018

NJOFTIM

Të nderuara päle, ju njoftojmë që Ambasada Sllovene në Prishtinë si dhe Depertamenti konzular nuk do te punoj me daten 2.4.2018 i 9. 4. 2018.


07.03.2018

NJOFTIM

Të nderuara päle, ju njoftojmë që Ambasada Sllovene në Prishtinë si dhe Depertamenti konzular nuk do te punoj me daten 13.03.2018.


14.02.2018

LAJMËRIM

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur të hënën, me datë 19.02.2018.


14.12.2017

LAJMERIM

Konsullata e Ambasades e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datën 25-26.12.2017, 1.-2.1.2018.


14.12.2017

Njoftim

I njoftojmë palët që, sektori konzullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë nuk do të punoj me datat 27.12.2017(e merkure) dhe 28.12.2017(e enjte). Nuk do të punohet me palët të cilët aplikojnë për viza, për...


Shfaqur rezultatet 31 në 40 që brenda 113