Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

28.05.2020

NJOFTIM: Nga data 1 Qershor 2020 do të fillojmë me termine për dhënien e shenjave të gishtërinjve

Departamenti Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë ju njofton se duke filluar nga data 1 Qershor 2020 do të fillojmë me termine për dhënien e shenjave të  gishtërinjve për procedurën e lejeve të qëndrimit...


30.04.2020

NJOFTIM PER HAPJEN E PJESERISHME TE SEKSIONIT KONSULLOR TE AMBASADES

Seksioni Konsullor i Ambasades se Republikes se Sllovenise ne Prishtine,nga 4 Maj 2020, do te filloj me ofrimin e sherbimeve vijuese: 1. Pranimin e aplikimeve per leshimin e dokumenteve identifikuese per shtetasit Slloven...


15.03.2020

Njoftim i rëndësishëm: Masat e marra në seksionin Konsullor të Ambasadës nga data 16 Mars 2020 për të parandaluar përhapjen e koronavirusit

Ne dëshirojmë t'ju informojmë se për të parandaluar përhapjen e koronavirusit (COVID-19) Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë ka marrë masat e mëposhtme deri në njoftimin e ardhshëm:- Seksioni...


16.01.2020

Ju lutemi vini re ndryshime në tarifat e vizave - nga 3 shkurti 2020

Ju lutemi vini re ndryshime në tarifat e vizave për lejet  e qëndrimit të shkurtër (vizat C) do të zbatohen nga 3 shkurti 2020 TAKSAT KONZULORE • 35 EUR - shtetasit e Shqipërisë, Armenisë, BeH, Gjeorgji,...


05.12.2019

ORARI I PUNËS SË AMBASADËS GJATË FESTËS SË KRISHTËLINDJES DHE FESTËS SË VITIT TË RI

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë, me rastin e festave të fundvitit do të jetë e mbyllur me datë 25 dhe 26 dhjetor 2019, si dhe me datë 1 dhe 2 janar 2020. Përveç kësaj,  Seksioni Konsullor i Ambasadës së...


29.10.2019

NJOFTIM I RËNDËSISHËM - Qendra Slovene e aplikimit per vize e udhehequr nga VFS Global ne Prishtine po vendoset, nga 4 nëntor 2019

Qendra Slovene e aplikimit per vize e udhehequr nga VFS Global ne Prishtine, Kosove po vendoset ne``VICIANUM`` Veranda C2.7 , Arberia 3 – Objekti I Dumnices nga 4 nëntor 2019


13.05.2019

NJOFTIM: DHËNIA E SHENJAVE TË GISHTERINJEVE

Prej 13majit 2019, Sllovenia behet me një kontraktues të jashtëm për marrjen e shenjave te gishtërinjve në procesin e marrjes së lejeve të qëndrimit në Republikën e Sllovenisë. Shenjat te gishtërinjve mund të jepen në Qendrën...


26.02.2019

NJOFTIM: Ndryshimi i taksës së vizës

Ju informojmë se nga 1 marsi 2019 taksa për vizë afatshkurtër (viza C): • 35 EUR (shtetasitë e Shqiperies, Armenis, BIH, Gjeorgji, Maqedonisë së Veriut, Molldavija, Mali i Zi, Rusija, Serbija, Ukraina); • 60 EUR...


14.12.2018

NJOFTIM

Të nderuara päle, ju njoftojmë që Ambasada Sllovene në Prishtinë si  dhe Depertamenti konzular NUK DO TE PUNOJ per shkak te festave  me data, 25.12.2018, 26.12.2018, 1.1.2019 dhe 2.1.2019. Depertamenti konzular te...


30.11.2018

NDRYSHIMI I ORËVE ZYRTARE TË PUNËS NË KONSULLATË

Ju njoftojmë se nga 3. Dhjetori 2018, do të ndryshojnë orët zyrtare të punës në Konsullatë ë Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë. ORËT ZYRTARE TË PUNËS NË KONSULLATË  prej dates 3. Dhjetor 2018: • E Hënë –E...


Shfaqur rezultatet 21 në 30 që brenda 113