Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

14.10.2013

Kryeministri i Republikës së Kosovës Thaҫi priti Ambasadorin slloven z. Majhen

Prishtinë, 11 Tetor 2013 Kryeministri i Republikës së Kosovës Thaҫi priti Ambasadorin slloven z. Majhen. Kryeministri dhe Ambasadori theksuan raportet e mira të të dy shteteve. Ata biseduan për ҫështjen e ngritjës së...


27.09.2013

Ambasadori i Republikës së Sllovenisë vizitoi Odën Ekonomike të Kosovës

Ambasadori i Republikës së Sllovenisë në Prishtinë z. Miljan Majhen vizitoi sot Odën Ekonomike të Kosovës. Ai u prit nga Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës , z. Safet Gërxhaliu. Biznismenët kosovarë të cilët bashkëpunojnë me...


08.06.2010

Test - ALB


Shfaqur rezultatet 111 në 113 që brenda 113